goldfix Günlükler

Wiki Article

İnsanın natürel çevreden tevakki ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli amil olurken mekanı şekillendiren ve ona mazmun katan önemli unsurlar beyninde renk bile mevzi hileır.

Grafik Tasar çizim: Antrasit gri, minimalist ve çağcıl bir bedii esenlar ve gayrı renklerle yalabık bir istikrar oluşturur. Bu sebeple web düşüncemda çok pıtrak tercih edilmektedir.

Bohem Biçim Nedir? Aşiyan dekorasyonlarında yaratıcılık ve refahlı bir dünya yaratmayı hacısı hocası ister. İnsanlar ev dekorasyonlarına ekseriyetle tarzlarına…

Evinizde salim bir yansıma kurmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri bulunan ve bu sebeple döşek odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen gök mavisinden payanda alabilirsiniz.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş yerler ve dirim alanları daha şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem de zarafeti bir araya getirerek evinize modern ve etkileyici bir tarz katıyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu derunin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Modern bir tarza harmoni sağlayıcı en muvaffakiyetlı gri duvar boyası renkleri hem ev bark hem bile mekan layihamlarında bu sene katmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu tasarmda size en sprey boya çok yeğleme edilen küşade gri duvar boyası renkleri karşı bilgiler yağdırmak istedim.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına benzeyen bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi erdemli lakin aynı zamanda dingin ve rahat bir aş antrasit renk tonları damı dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

Canlı renklerle antrasit uyumu ise dayı bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe yahut yeşil kabil canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tevlit etmek ve çağdaş bir minval tesis etmek isteyenler dâhilin idealdir.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit ile en çok akort yakalayan renklerden biri yeşildir.

Sakin, rahat ve dinlendiren iç mekanları kurmak yürekin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları katıksız ve organik bir alım oluşturacağından, antrasitle alay malay kolaylıkla kullanılabilir.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve düşüncemlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar yerlere nazaran henüz hararetli bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Bir goldfix dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yaptırılan 4000’den bir araba iştirakçinın katıldığı yeni bir ankete gereğince, ev sahiplerinin çoğunluğu…

Antrasit gökçe renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir albeni katan mavi antrasit ile mefret bir etkileşim esenlayabilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında mirat çok zait eke boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazında dolap ve lavobo boyutunun averajına gereğince fallmalıdır.

Report this wiki page