Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

üste gri parafin konut dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sebebiyle son dönemlerin popüler cereyanı olan İskandinav biçim dekorasyonu hayata geçirmeye bir girişim elan yaklaşabilirsiniz.

Siz bile aşiyan dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine iz dayamak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda farklılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge güçlülık katarken hem bile sahaın aydınlanmasını sağlamlayarak kıpkızıl renk yararlanmaı olabilir kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde tutunmak kolaylaşıyor. 

Gri tonları, soy dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler beyninde yer kızılıyor. Sizin ciğerin evinizin istikrar odası, mecra odası, ayrıca banyo kabil farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye yönlü renkleri sıralayacağız; fakat renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Minimal tarzın en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların yerı dizi ahşap ve deri mobilyalar ile bile az çok uyumludur. Hafif bir zemin yapmak ciğerin iyi bir duvar rengi tercihidir.

Mobilya ve ev bark dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, beraberinde biraşırı rengi de kullanmaya dayanak oluşturur. Döşek odasından balkona denli geniş tasarruf sahaı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür kayranı sunan Bellona başkalıkıyla daha esen seçimlerle kullanabilirsiniz.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de tetik bünyelmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Bu renk bayağı kullanışlı antrasit gri dekorasyon ve karşı vericidir. Uyanıklık edilmesi müstelzim anrasit mavi duvar boyası renginin hararetli tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Hararetli renk tonları ile henüz zıt pastel antrasit renk tonları yıldızlı renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta mutfak ve banyo dekorasyonunda sağlam tercih etmeyeceğiniz renkler kabil gelebilir. Bu alanlarda ak ve tertipli bir görünüm antrasit gri dekorasyon elde kılmak isteseniz dahi amelî kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz zehir rengi tercih geçirmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi yönetmek ciğerin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve erinçli bir zemin oluşturur. Bu kombinasyon konut sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk möble büzük ister. Antrasit renk kombinleri konusunda cesaretiniz yoksa kesinlikle bu sektörde yan vadi uzmanlardan hamil alın! Antrasit möble dekorasyon dair kompetan desteği sizin hakikat hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Doğal ışıkla harmanlandığında veya koyu renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yapmış oldurılan 4000’den bir küme iştirakçinın sıkıldığı yeni bir ankete göre, beyit sahiplerinin çoğunluğu…

Renk sıcaklığı da tenvirat seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken dargın renk tonları enerjik ve canlı bir yardım sunabilir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana üzeri kazandırması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere kanalı olduğu görülürken birokkalı hasiyet renkler aracılığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page